Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Kabelgeleider 2

 80,00

( 66,12 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Wij bieden een mooie kabeloplossing voor uw zit-sta-bureau. Deze kabelgeleider verbergt en geleidt kabels voor bureaus tot 130 cm hoog. Het wordt geleverd met een verzwaarde vloerplaat voor meer stabiliteit en stickers/schroeven om alles goed op zijn plaats te houden. En omdat de kabelgeleider gemaakt is van 100% gerecycled PP, is hij niet alleen slim en stijlvol, maar ook nog eens duurzaam.

Op zoek naar een perfecte match met uw inrichting? U kunt deze kabelgeleider bestellen in het Zwart, Wit en het zilvergrijs.