Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Kubo L

 18.513,00

( 15.300,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Bij de Kubo L komen flexibiliteit en de mogelijkheid voor grotere groepen op harmonieuze wijze samen. Deze ruimte biedt namelijk de perfecte balans tussen overleg en efficiënt werken, geschikt voor samenwerking met maximaal 5 collega’s. Het is zowel een veelzijdige vergaderruimte als een functionele kantoorunit, met een scala aan mogelijkheden om de ruimte naar jouw wensen in te richten. Hier vinden de behoeften aan flexibiliteit en grotere groepen een gezamenlijke oplossing.

Breedte: 368 cm

Diepte: 248 cm

Hoogte: 249 cm

Deze vergaderruimte is volledig in Nederland geproduceerd en op een modulaire wijze ontworpen. Bovendien kan het volledig worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften.

Specificaties

Algemene informatie