Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Kubo M

 13.612,50

( 11.250,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Onze manier van werken ondergaat voortdurend een evolutie naar een hybride vorm waarin thuiswerken en werken op kantoor samenkomen. Om optimaal gebruik te maken van jouw tijd op kantoor, hebben we de Kubo M ontwikkeld, een unieke oplossing die perfect aansluit bij deze behoefte. Deze veelzijdige ruimte is ideaal voor zowel overleg als individueel werken. Of je nu een dynamische vergadering of geconcentreerd werken verkiest, de Kubo M biedt plaats aan één tot vier personen, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Breedte: 248 cm

Diepte: 248 cm

Hoogte: 249 cm

Deze vergaderruimte is volledig in Nederland geproduceerd en op een modulaire wijze ontworpen. Bovendien kan het volledig worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften.