Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

KUBO S

 9.680,00

( 8.000,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Kantooromgevingen ondergaan een voortdurende evolutie naar ruimtes die bevorderlijk zijn voor samenwerking en overleg. Vaak verloopt dit vlot, of het nu achter individuele bureaus is of gezamenlijk in de kantine. Toch kan het soms nodig zijn om wat extra privacy te hebben op deze locaties. In dergelijke situaties biedt de Kubo S de perfecte oplossing. Deze compacte ruimte is ideaal voor informele vergaderingen, maar ook uitermate geschikt om een collega op afstand te betrekken of geconcentreerd te werken.

Breedte: 248 cm

Diepte: 128 cm

Hoogte: 249 cm

Deze belcel is op een modulaire manier ontworpen en volledig in Nederland geproduceerd. Bovendien biedt het de mogelijkheid voor maatwerk.