Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Kubo XL

 22.990,00

( 19.000,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Hoewel Zoom, Teams en Skype hun waarde hebben bewezen, kunnen ze uiteindelijk niet de volledige ervaring van fysieke vergaderingen evenaren. Vooral bij grotere groepen is dit verschil duidelijk merkbaar. Daarom willen we graag de Kubo XL introduceren als de volgende stap in vergaderoplossingen. Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen met negen personen en biedt tevens uitstekende functionaliteit als projectruimte. Met de Kubo XL kun je de interactie en dynamiek van face-to-face bijeenkomsten ervaren op een ongeëvenaard niveau.

Breedte: 368 cm

Diepte: 368 cm

Hoogte: 249 cm

Deze vergaderruimte is volledig in Nederland geproduceerd en op een modulaire wijze ontworpen. Bovendien kan het volledig worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften.