Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Laptopstandaard flexibel

 43,00

( 35,54 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Voorovergebogen over je laptop hangen is niet goed voor je nek, schouder en rug. Uw laptop kan fysieke klachten veroorzaken. Met deze laptophouder plaats u uw laptop op de juiste werkhoogte. Deze laptopstandaard zorgt ervoor dat het beeldscherm meer op uw ooghoogte komt waardoor u een gezonde en fijne werkhouding aan kunt aannemen.

 

 

Specificaties

Algemene informatie