Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

lumbar support Herman Miller Aeron

 50,00

( 41,32 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Een lumbar support oftewel rugsteun, sluit door de S-vorm goed aan op de wervelkolom van het lichaam en biedt op elke hoogte voldoende ondersteuning. Lumbar support staat voor het ondersteunen van de lende, het onderste deel van de wervelkolom. De lumbar support vult de holle ruimte in de onderrug op en zorgt ervoor dat je makkelijk voor langere tijd in de juiste houding blijft zitten, doordat je minder snel inzakt. Rugklachten worden hierdoor sterk verminderd of voorkomen.

Deze lumbar support is geschikt voor alle Herman Miller Aeron Classics maat B. Deze lumbar support is gemakkelijk zelf te monteren.