Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Malmstolen classic 4000

 871,00

( 719,83 excl. btw)

Slechts 1 resterend op voorraad

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Conditie: gebruikt.

De Malmstol Classic 4000 bureaustoel is een comfortabele stoel met een natuurlijke zitpositie, die aangepast kan worden aan de gebruiker dankzij elastische banden en aanpasbare hoofdsteun. De banden kunt u zelf op kracht en dus ondersteuning van de rug aanpassen, door onder de rits aan de achterzijde van de rug de banden op uw eigen gewenste manier in te stellen. De stoel is geschikt voor 95% van de gebruikers.