Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Montage

 42,35

( 35,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Bij Offeco stellen wij een montageservice beschikbaar. Ons team zal ervoor zorgen dat uw bureaus, kasten en bureaustoelen gemonteerd worden afgeleverd, zodat u meteen zonder enige zorgen aan het werk kunt gaan. Onze montageservice omvat tevens het inhuizen van de meubels. Deze dienst is uitsluitend beschikbaar binnen Nederland en België. Houd er rekening mee dat gemonteerde leveringen mogelijk iets langer kunnen duren.