Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Offeco Monitorarm pro

 265,00

( 219,01 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De pro is een modern vormgegeven ergonomische monitorarm, geschikt voor 3 (< 24′)schermen en bestemd voor thuis of op uw kantoor. Deze voor gemonteerde monitorarm is in een handomdraai geïnstalleerd. De monitor kan door middel van een verstelbare klem eenvoudig in hoogte versteld worden en dankzij de extensie kunt u diepteverstelling realiseren waardoor u meer flexibiliteit verkrijgt bij het instellen van uw monitoren. De pro monitorarmen zijn standaard voorzien van kabelgeleiding en worden geleverd met bureauklem en bladdoorvoer. De pro is ook verkrijgbaar in zilver en wit. De pro is ook verkrijgbaar met USB aansluitingen in de bladklem of uit te breiden met diverse opties zoals een Laptop / tablet houder. Geschikt voor drie monitoren tot 24′. Draagvermogen 3×8 kg, In hoogte verstelbaar tot 410mm. In diepte verstelbaar; maximale extensie 500mm. VESA 75×75 100x100mm compatible. Eenvoudig met klem in hoogte instelbaar. Uitgevoerd met bureauklem en bladdoorvoer. Klemcapaciteit 50mm. 360¡ Roteerbare paalklem. 260¡ Afzonderlijk roteerbare arm. 180¡ Roteer- en kantelbaar bevestigingspunt.