Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Opgeknapte tweedehands bureaustoelen

Het kopen van opgeknapte tweedehands bureaustoelen is een zeer duurzame keuze voor uw bedrijf of thuiswerkplek en het scheelt bovendien veel in prijs. Offeco heeft een ruim assortiment aan opgeknapte tweedehands bureaustoelen van de hoogste kwaliteit. Elke opgeknapte tweedehands bureaustoel gaat bij ons pas de deur uit, als die zo goed als nieuw gemaakt is door een van onze refurbish specialisten. Hierdoor bent u verzekerd van een goede aankoop die aan alle wensen en eisen zullen voldoen op het gebied van ergonomie en gevoel.

Waarom opgeknapte tweedehands bureaustoelen?

Opgeknapte tweedehands bureaustoelen in ons aanbod werken technisch helemaal goed en zijn daardoor een goed alternatief voor de aanschaf van een nieuwe stoel. Dat betekent dat alle verstelbare onderdelen goed functioneren. Bij het aankopen van een opgeknapte tweedehands bureaustoel is de functionaliteit niet alleen belangrijk, maar is het uiterlijk van de stoel ook belangrijk. Wij knappen onze stoelen zo op dat de stoel wat betreft uiterlijk niet onder doen van nieuwe bureaustoelen. Dit doen wij door bijvoorbeeld een nieuwe stoffering aan te brengen. Door een opgeknapte tweedehands bureaustoel te kopen bent u niet alleen voordeliger uit, maar werkt u ook mee aan een circulaire economie waar niets wordt weggooit.  Tegenwoordig kiezen bedrijven steeds vaker voor het aankopen van opgeknapte tweedehands kantoormeubelen, omdat het goed binnen het plaatje past van de huidige duurzame uitstraling. Op deze manier wordt namelijk enorm veel afval bespaart en laat u zien dat uw bedrijf ook maatschappelijk goed bezig is.

Opgeknapte tweedehands bureaustoelen van de A merken.

Wij vinden het belangrijk dat onze opgeknapte bureaustoelen van de grote A merken zijn, omdat deze stoelen altijd nog een tweede levenscyclus kunnen krijgen als die juist worden opgeknapt.  Wij bieden de volgende grote merken grootschalig aan: Herman Miller, Steelcase, Vitra, Orangebox, Haworth, Ahrend en Drabert.  Deze bekende kantoormeubel merken staan bekend om de kwaliteit en goede ergonomische zit.  Dat design kantoormeubilair in ons aanbod refurbished is, doet niets af aan de kwaliteit. De basis van opgeknapte en nieuwe kantoormeubelen zijn hetzelfde, namelijk er voor zorgen dat u ergonomisch en productief kan werken.

Functionaliteit tweedehands bureaustoel

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat u zekerheid krijgt wat betreft de kwaliteit en functionaliteit bij het aanschaffen van opgeknapte tweedehands bureaustoelen. De werking van alle technische onderdelen van de stoel worden door ons team goed nagekeken en waar nodig worden er aanpassingen gedaan die de werking bevorderen.  Naast alleen de controle zorgen wij ook dat onze kantoormeubelen helemaal spik en span aankomen. Dit doen wij door het hoogwaardig te reiningen of waar nodig brengen wij een volledig nieuwe stoffering aan.

Aandachtspunten aanschaf tweedehands bureaustoel

Het is bij het kopen van opgeknapte tweedehands bureaustoelen net zo belangrijk om op de instelmogelijkheden te letten als bij nieuwe kantoormeubelen. Waar u goed op moet letten is of de stoel de juiste instelmogelijkheden heeft die passen bij uw lichaam. Het is belangrijk bij opgeknapte bureaustoelen goed te kijken naar wat er bij de productbeschrijvingen staat, omdat niet elke stoel op de zelfde manier is opgeknapt. Onze Steelcase Leap V2 stoelen zijn bijvoorbeeld opnieuw gestoffeerd, terwijl de Orangebox Do dat niet is. Ook het soort wieltjes wat onder de stoel staat is belangrijk. U wilt namelijk de juiste wielen hebben voor uw vloer. Zachte bureaustoel wielen zijn geschikt voor harde vloeren en harde wielen zijn geschikt voor zachte vloeren.  Het laatste wat heel belangrijk is bij het aanschaffen van een opgeknapte bureaustoel is de garantie. U wilt natuurlijk niet dat u stoel maar een paar maanden mee gaat. Bij Offeco geven wij 5 jaar garantie op onze opgeknapte bureaustoelen en na de garantie periode kunnen wij nog steeds uw bureaustoel voor een scherpe prijs opknappen.

Hoeveel jaar gaan jullie opgeknapte tweedehands bureaustoelen nog mee?

Na het volledige opknap traject te hebben doorlopen gaan wij ervan uit dat de bureaustoel zonder mankementen nog gemakkelijk tussen de 5-10 jaar mee gaat.  Mochten er mankementen komen dan is dat nog geen teken om de stoel van de hand te doen, omdat wij de stoel dan weer kunnen opknappen zodat u weer de stoel een tijd kunt gebruiken. Als u nou volledig klaar bent met het uiterlijk van de stoel dan zijn daar ook nog oplossingen voor. Wij kunnen de stoel voor u naar wens stofferen en kunnen het frame in kleur naar wens spuiten. Zo verandert u de look en feel en heeft u weer een nieuwe bureaustoel.

Ahrend 220

Wist u dat deze stoelen al jaren niet meer worden geproduceerd, maar nog steeds een van de populairste stoelen zijn? Dit is een goed voorbeeld van waarom opgeknapte stoelen niet gewoonweg tweedehands bureaustoelen zijn, maar zo goed als nieuwe bureaustoelen  

Herman Miller

Refurbished Herman Miller stoelen worden steeds populairder, dit heeft een paar redenen.

Refurbished Herman Miller stoelen zijn een stuk voordeliger en zijn bijna niet te onderscheiden van nieuwe Herman Miller stoelen.

Met het kopen van een refurbished Herman Miller stoel, haalt u een stoel in huis met garantie en niet een stoel die bijvoorbeeld gebruikt wordt gekocht en vervolgens na een paar weken niet meer werkt.

Herman Miller bureaustoelen hebben een tijdloos design dus u hoeft zich niet druk te maken hoe oud de stoel is.

Refurbished Steelcase stoelen

Wij zijn specialist in het refurbishen van steelcase stoelen. Wij krijgen deze stoelen gebruikt en beschadigd binnen en maken deze als nieuw door de gasveer en armpads te vervangen voor nieuwe officiële onderdelen. Verder brengen wij een nieuwe stoffering aan, spuiten wij de onderdelen en controleren wij de stoel op functionaliteit.

Conclusie:

Wij raden iedereen aan om een refurbished stoel aan te schaffen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze stoelen echt zo goed als nieuw zijn en bovendien niet minder zijn wat betreft instelmogelijkheden dan nieuwe bureaustoelen. Bent u nog een beetje sceptisch over het idee om een refurbished bureaustoel te kopen? Bekijk dan onze reviews, onze YouTube video’s, blogs of kom bij onze werkplaats de stoelen testen met een lekkere bak koffie of thee. Een afspraak kunt u maken via deze link. Wij helpen u graag duurzaam en productief te werken voor de beste prijs!