Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Refurbished Zit Sta Bureau

 314,60 399,30

( 260,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Dit zit sta bureau van het merk Rol ergo is refurbished. Het bureau is verstelbaar in hoogte van 60 tot 127 cm via een bedieningspaneel dat zich onder het bureaublad bevindt. Daarnaast wordt het bureau geleverd met een kabelgoot. Het frame is opgeknapt en er is een nieuw bureaublad van natuur eiken opgezet. Bij het afrekenen kunt u de gewenste afmeting en kleur van het bureaublad in de bestelnotitie plaatsen, zonder extra kosten.

Specificaties

Algemene informatie