Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Refurbished Zit Sta Bureau

 314,60 399,30

( 260,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Refurbished Rol Ergo Zit Sta Bureau

Dit bureau is zorgvuldig refurbished en verkeert nu in top staat, klaar voor een nieuwe gebruikscyclus in jouw werkruimte.

Kenmerken:

Verstelbare Hoogte: Pas eenvoudig de hoogte van je bureau aan, variërend van 60 tot 127 cm. Het bedieningspaneel, handig geplaatst onder het bureaublad, maakt het mogelijk om moeiteloos over te schakelen tussen zitten en staan. Dit bevordert niet alleen je productiviteit, maar ook je welzijn.

Stijlvol en Opgeknapt Frame: Het frame van het bureau is volledig opgeknapt, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Met aandacht voor detail is het frame zorgvuldig hersteld om een stijlvolle en professionele indruk achter te laten.

Keuze in Bureaublad: Personaliseer je werkruimte door te kiezen uit een assortiment van hoogwaardige nieuwe bureaubladen. Variërend van houtlooks tot even kleuren.

Dit refurbished zit sta bureau van Rol Ergo is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid en comfort. Kies voor een werkplek die voldoet aan jouw eisen en geniet van de voordelen van een ergonomisch ontworpen bureau dat aan de hoogste normen voldoet.

Dit bureau voldoet aan alle Arbo eisen.