Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Filters

Prijs
Prijs - slider
217363
Kleur
Kleur

Haworth

Haworth is een internationaal toonaangevende leverancier van kantoormeubelen en werkplekoplossingen. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment producten, waaronder bureaus, stoelen, kasten en opbergsystemen. Haworth is opgericht in 1948 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor innovatief design, duurzaamheid en kwaliteit.

Haworth heeft zich altijd gericht op het creëren van gezonde en inspirerende werkomgevingen, en heeft daarom een breed scala aan ergonomische en duurzame producten ontworpen. Het bedrijf is ook gericht op duurzaamheid en werkt hard om ervoor te zorgen dat hun producten en processen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Bij Haworth staan ergonomische ontwerpen centraal in de productie van kantoormeubelen. Het bedrijf heeft een team van experts dat zich specifiek richt op het ontwerpen van producten die de gezondheid en het welzijn van werknemers bevorderen. Haworth biedt een breed scala aan verstelbare bureaustoelen en in hoogte verstelbare bureaus die zorgvuldig zijn ontworpen om comfort, ondersteuning en bewegingsvrijheid te bieden.

Naast ergonomische ontwerpen is het gebruik van hoogwaardige materialen een essentieel onderdeel van de Haworth producten. Het bedrijf zorgt ervoor dat alleen de beste materialen worden gebruikt bij de productie van duurzame en kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen. Van stalen frames tot duurzame bekleding, elk product van Haworth voldoet aan de hoogste normen.

Bij Haworth zijn ook populaire modellen verkrijgbaar, waaronder de Fern bureaustoel en de Zody bureaustoel. Deze producten zijn populair vanwege hun comfort, stijlvolle ontwerp en functionaliteit. Haworth biedt een breed scala aan producten en oplossingen die zijn ontworpen met ergonomie, hoogwaardige materialen en populaire modellen in gedachten.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige kantoormeubelen die uw werknemers ondersteunen en hun gezondheid bevorderen, dan is Haworth de perfecte keuze. Neem contact op met Haworth om te zien hoe zij u kunnen helpen bij het creëren van een gezonde en stijlvolle werkomgeving.