Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Roomforthenew Bureau LAX

 950,00 980,00

( 785,12 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Het zit sta bureau LAX is een stevig bureau met een bijzondere Y-poot.

Het zit sta bureau beschikt over een Memory paneel om het bureau elektrisch in hoogte te verstellen. Het bureau kan maximaal 90 kilo dragen. Dit bureau is verstelbaar in hoogte van 70-116cm (2 traps) Dankzij de moderne bladkleuren past dit bureau in ieder kantoor.

Kleur bladen: Bruin eiken, Havanna, Midden eiken, Natuur eiken, Wild peren, Grijs, Wit

Kleur onderstel: Zwart

Inclusief: Gratis voetenbankje T.A.V. 150,00 €

Specificaties

2 motoren.

Algemene informatie

Deze zit sta bureaus zijn nieuw en worden geleverd met 60 maanden garantie.