Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Roomforthenew Bureau

 285,00

( 235,54 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Het Roomforthenew bureau is een veelzijdig bureau dat verkrijgbaar is in vijf verschillende afmetingen: 120×80, 140×80, 160×80, 180×80 en 200x80cm. Het bewijst dat een ergonomisch en stijlvol bureau niet per se duur hoeft te zijn. Mensen die het bureau kopen, zijn vaak onder de indruk van de slanke T-poot, die zorgt voor een mooie en ruimtelijke uitstraling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit ons bestverkochte bureau is. Het Roomforthenew bureau voldoet aan de Arbo-richtlijnen en kan handmatig worden versteld van 62 tot 86cm.