Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Roomforthenew Hoekbureau

 393,25 435,60

( 325,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Bekijk nu ons handmatig verstelbare hoekbureau van onze Roomforthenew-serie. Deze bureaus zijn voorzien van goede stabiliteit en bieden een extra grote werkruimte.

Is ergonomie een belangrijke overweging voor u bij het kiezen van een bureau? Deze hoekbureaus zijn vrijwel volledig in hoogte verstelbaar, waardoor ze voldoen aan ergonomische vereisten. U heeft volledige controle over de hoogte van het bureau bij deze bureaus.

Het frame is verkrijgbaar in het zwart, evenals in de kleuren aluminium en grijs. Alle bladkleuren uit ons assortiment zijn beschikbaar om te combineren met een van onze frames.

Configureer uw bureau naar wens, direct uit voorraad leverbaar.