Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Schuifdeurkast 195x120x45 cm

 544,50

( 450,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze schuifdeurkast biedt 4 verstelbare legborden die tevens geschikt zijn voor laterale hangmappen. Met zijn stabiele constructie en ruimtebesparende eigenschap kunnen de 2 schuifdeuren eenvoudig naar links of rechts worden geschoven. Deze professionele kast is verkrijgbaar in een keuze uit twee kleuren.

Specificaties

  • Uitgerust met een cilinderslot, inclusief twee sleutels.
  • Inclusief vier verstelbare legborden geschikt voor laterale hangmappen.
  • Voorzien van twee stabiele schuifdeuren: stevig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 195 x 120 x 45 cm.
  • Beschikbaar in twee verschillende kleuren.

Algemene informatie

Nieuwe kast verpakt in doos.