Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Spindl One

 252,89

( 209,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Actief maar wel lekker zitten? Deze Spindl One maakt het mogelijk. De Spindl One is voorzien van een Mybtec 360° mechaniek. De stoel is voorzien van een comfort zitting met 6 cm verstelbaarheid, een gestoffeerde rug en een kunststof onderstel met een zwarte gas lift en multifunctionele wielen. Een echte top stoel voor bij u op de ergonomische werkvloer.

Specificaties

  • In hoogte verstelbare ergonomisch gevormde rondom gestoffeerde rug
  • Gestoffeerde comfort zitting
  • In hoogte verstelbare en in breedte- en diepte instelbare schuine armleggers
  • Schuifzitting 6 cm verstelbaar
  • Mybtec 1.0 mechaniek met instelbare beweging van 1° tot 8°
  • Zwarte 140 mm gaslift
  • Kunststof zwart design onderstel
  • Multifunctionele wielen 60 mm

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 12 maanden garantie.