Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

3 Alternatieven Voor De Steelcase Amia

Stoel met ergonomisch ontwerp en verstelmogelijkheden: Steelcase Amia.

Als je op zoek bent naar een bureaustoel die net zo comfortabel en ergonomisch is als de Steelcase Amia, dan zijn er verschillende opties binnen het Steelcase assortiment die je kunt overwegen. In deze blog zullen we een aantal alternatieven bespreken.

Lees hieronder de alternatieven voor de Steelcase Amia:

  1. Steelcase Leap: De Steelcase Leap bureaustoel is een van de meest populaire stoelen binnen het Steelcase assortiment en een uitstekend alternatief voor de Amia. Net als de Amia heeft de Leap een ergonomisch ontwerp en biedt hij veel verstelmogelijkheden voor de rugleuning, armleuningen en zitting. Het LiveBack-systeem van de Leap zorgt ervoor dat de rugleuning zich aanpast aan jouw bewegingen, waardoor je altijd comfortabel zit.
  2. Steelcase Gesture: De Steelcase Gesture bureaustoel is speciaal ontworpen voor mensen die veel tijd doorbrengen achter een computer. De Gesture heeft een uniek ontwerp dat zich aanpast aan de manier waarop je zit en beweegt. De armleuningen zijn bijvoorbeeld zo ontworpen dat ze verschillende houdingen ondersteunen, terwijl de rugleuning zich aanpast aan jouw bewegingen en postuur.
  3. Steelcase Think: De Steelcase Think bureaustoel is een veelzijdige stoel die geschikt is voor verschillende soorten werkplekken. Net als de Amia heeft de Think een slank ontwerp en biedt hij veel verstelmogelijkheden. De stoel heeft ook een verstelbare lendensteun en een 4D-armleuning die je kunt aanpassen aan jouw voorkeuren.

Conclusie

Er zijn verschillende alternatieven binnen het Steelcase assortiment die net zo comfortabel en ergonomisch zijn als de Amia. Of je nu kiest voor de Leap, Gesture of Think, je zult zeker een stoel vinden die bij jouw behoeften past.

Meer blogs lezen: