Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Steelcase Gesture

Als het gaat om het kiezen van de juiste bureaustoel, is de Steelcase Gesture een van de beste opties op de markt. Deze stoel is ontworpen met een innovatief ergonomisch design dat zich aanpast aan de unieke lichaamsbewegingen en -houdingen van de gebruiker, wat zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning.

Verstelbare armleuningen

Een van de belangrijkste kenmerken van de Steelcase Gesture is het verstelbare armleuningssysteem. Dit systeem kan zich aanpassen aan de verschillende houdingen van de gebruiker, waardoor het mogelijk is om de armleuningen te verstellen voor bijvoorbeeld typen, swipen of telefoneren. Dit zorgt voor minder spanning in de nek, schouders en armen tijdens het werken.

Belangrijk voordeel Steelcase Gesture

Een ander voordeel van de Steelcase Gesture is het LiveBack-systeem, dat de rugleuning automatisch aanpast aan de bewegingen van de gebruiker. Hierdoor kan de gebruiker constant ondersteund worden, ongeacht de houding waarin hij of zij zich bevindt. Het zorgt voor minder belasting op de rug en verbetert de algehele houding.

Hoogteverstelling

Daarnaast is de Steelcase Gesture ook voorzien van een pneumatisch hoogteverstellingssysteem, waarmee de zitting eenvoudig kan worden aangepast aan de hoogte van de gebruiker. Dit vermindert de belasting van de benen en voeten, en voorkomt vermoeidheid tijdens langdurig zitten.

Modern ontwerp

Met zijn gestroomlijnde en moderne ontwerp past de Steelcase Gesture in elke kantooromgeving en biedt het een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, zodat het kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur en kantoorinrichting.

Conclusie

De Steelcase Gesture is een van de beste bureaustoelen die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Met zijn geavanceerde ergonomische ontwerp, innovatieve functies en stijlvolle uitstraling, is het een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en ondersteuning tijdens het werken.

Klik hier om onze Steelcase bureaustoelen te bekijken.

De Steelcase Gesture is binnenkort te verkrijgen bij Offeco.nl

Meer blogs lezen: