Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Steelcase Leap V2 Aluminium

 685,00

( 566,12 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Steelcase Leap V2 is een premium bureaustoel die is ontworpen met de nieuwste technologie en innovaties om een ​​comfortabele en ergonomische zithouding te bieden voor langdurig gebruik. Deze stoel biedt een uitgebreid scala aan functies en aanpassingen, zodat gebruikers deze kunnen aanpassen aan hun lichaamsvorm, grootte en werkomgeving.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Steelcase Leap V2 is het gepatenteerde LiveBack-systeem, dat zich automatisch aanpast aan de vorm en beweging van de rug van de gebruiker. Dit zorgt voor een dynamische ondersteuning die zich aanpast aan de bewegingen van de gebruiker terwijl hij of zij van houding verandert. Dit systeem helpt gebruikers om een ​​gezonde en comfortabele zithouding te behouden, zelfs bij langdurig gebruik.

De Leap V2 heeft ook een verstelbare zitdiepte, waarmee gebruikers de stoel kunnen aanpassen aan hun lichaamsvorm. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling en ondersteunt de heupen en dijen, wat helpt om de belasting op de wervelkolom te verminderen. Daarnaast zijn de armleuningen verstelbaar.

Een ander uniek kenmerk van de Steelcase Leap V2 is de Natural Glide System-technologie, die de beweging van de stoel aanpast aan de natuurlijke bewegingen van het lichaam. Dit helpt om de druk op de wervelkolom te verminderen en de gebruiker in staat te stellen om gemakkelijk van houding te veranderen, zonder dat er extra inspanning nodig is.

De Steelcase Leap V2 is ook beschikbaar in verschillende kleuren, zodat gebruikers de stoel kunnen aanpassen aan hun persoonlijke stijl en kantoorinrichting. De stoel is ook duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat.

Kortom, de Steelcase Leap V2 is een zeer geavanceerde bureaustoel die de nieuwste technologie en innovaties combineert om een ​​comfortabele en gezonde zithouding te bieden, en tegelijkertijd aanpasbaar is aan de behoeften van de individuele gebruiker. Deze stoel is een investering in de gezondheid en het welzijn van de gebruiker, en is geschikt voor gebruik in een breed scala aan professionele omgevingen.

 

Specificaties

  • Inclusief lendesteun en 4d armpads, full option
  • grijze stoffering, zeer goede staat.
  • Professioneel gereinigd
  • Nieuwe gasveer
  • Nieuwe armpads
  • Alle onderdelen zijn hoogwaardig gereinigd en gespoten
  • Alle bewegende delen zijn gecontroleerd op kwaliteit en geolied

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Steelcase stoelen!