Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Steelcase Leap V2 grijze stoffering

 685,00

( 566,12 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Steelcase Leap V2 is een ergonomische bureaustoel die is ontworpen om een uitstekende ondersteuning en comfort te bieden tijdens het werken. Deze stoel is ontworpen met een aantal unieke functies die het een populaire keuze maken onder professionals die lange uren aan hun bureau doorbrengen.

De stoel beschikt over een gepatenteerd LiveBack-systeem dat de natuurlijke beweging van de wervelkolom nabootst en zich automatisch aanpast aan de houding van de gebruiker. Dit helpt om drukpunten te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor het risico op vermoeidheid en rugpijn wordt verminderd.

Daarnaast heeft de Leap V2 verstelbare armleuningen die omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren kunnen worden bewogen, waardoor gebruikers de perfecte positie kunnen vinden voor hun armen en schouders. De stoel heeft ook een verstelbare zitdiepte en hoogte, waardoor gebruikers hun zitpositie kunnen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften en voorkeuren.

De Steelcase Leap V2 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan.

 

Specificaties

  • Inclusief lendesteun
  • Nieuwe gasveer
  • Nieuwe armpads
  • Alle bewegende delen zijn gecontroleerd op kwaliteit en geolied
  • Alle onderdelen zijn hoogwaardig gereinigd en gespoten
  • Nieuwe hoogwaardige grijze stoffering

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Steelcase stoelen!

(Levertijd circa 7-10 werkdagen)