Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Wat Zijn De Verschillen Tussen De Steelcase Leap V2 En De Steelcase Amia?

Steelcase Amia bureaustoel met zwarte bekleding en verstelbare armleuningen.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige ergonomische bureaustoel, heb je waarschijnlijk al gehoord van de Steelcase Leap V2 en de Steelcase Amia. Beide stoelen zijn ontworpen om comfortabel te zitten en de juiste ondersteuning te bieden, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Hieronder lees je de verschillen tussen Steelcase Leap V2 en de Steelcase Amia:

Verstelbaarheid bureaustoel

Een van de belangrijkste verschillen tussen de Steelcase Leap V2 en de Steelcase Amia is de verstelbaarheid. De Leap V2 is zeer verstelbaar en biedt de gebruiker een groot aantal opties om de stoel aan te passen aan hun lichaam. Het heeft bijvoorbeeld een verstelbare lendensteun en een verstelbare zitting die voor- en achteruit kan worden bewogen. De Amia biedt minder verstelmogelijkheden, maar heeft wel een instelbare lendensteun.

Zitcomfort bij langdurig zitten

De Steelcase Leap V2 en de Steelcase Amia bieden beide comfortabele zittingen, maar ze verschillen wel in hoe ze het comfort bieden. De Leap V2 heeft een flexibele rugleuning die zich aanpast aan de houding van de gebruiker, terwijl de Amia een vaste rugleuning heeft met een schuimvulling. De Leap V2 heeft ook een ademende stoffen bekleding, terwijl de Amia een gewatteerde stoffen bekleding heeft.

Steelcase Leap V2 bureaustoel met verstelbare lendensteun en flexibele rugleuning.

Prijsverschil

De Steelcase Leap V2 is over het algemeen duurder dan de Steelcase Amia. Dit komt voornamelijk door de extra verstelmogelijkheden en het hoogwaardige materiaalgebruik van de Leap V2. Als je een beperkt budget hebt, kan de Steelcase Amia een meer betaalbare optie zijn.

Stijl en ontwerp

De Steelcase Leap V2 heeft een moderne, gestroomlijnde uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De Steelcase Amia heeft een meer traditioneel ontwerp en is verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren en materialen.

Conclusie

De keuze tussen de Steelcase Leap V2 en de Steelcase Amia komt uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur en behoeften. Als je op zoek bent naar maximale verstelmogelijkheden en een flexibele rugleuning, dan is de Leap V2 de betere keuze. Als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie met een vaste rugleuning en instelbare lendensteun, dan is de Amia wellicht een goede keuze. Beide stoelen zijn van hoge kwaliteit en bieden goede ondersteuning en comfort voor lange werkdagen.

Meer blogs lezen: