Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Steelcase Leap V2

 685,00

( 566,12 excl. btw)

Slechts 3 resterend op voorraad

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Steelcase Leap V2 is een zeer geavanceerde ergonomische bureaustoel die is ontworpen om maximaal comfort te bieden en tegelijkertijd de juiste ondersteuning te bieden voor de rug, nek en armen. Deze stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een breed scala aan functies die zijn ontworpen om het zitten gedurende lange perioden comfortabel te maken.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Steelcase Leap V2 is het gepatenteerde LiveBack-systeem, dat zich automatisch aanpast aan de vorm en beweging van de rug van de gebruiker. Dit zorgt voor een dynamische ondersteuning die zich aanpast aan de bewegingen van de gebruiker terwijl hij of zij van houding verandert.

Een ander belangrijk kenmerk van de Leap V2 is de verstelbare zitdiepte, waarmee gebruikers de zitdiepte van de stoel kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren en lichaamsvorm. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling en helpt de gebruiker om een ​​gezonde zithouding te behouden.

De Leap V2 biedt ook verstelbare armleuningen die aangepast kunnen worden, waardoor gebruikers de perfecte ondersteuning voor hun armen kunnen vinden tijdens het werken.

Een ander uniek kenmerk van de Steelcase Leap V2 is de Natural Glide System-technologie, die de beweging van de stoel aanpast aan de natuurlijke bewegingen van het lichaam. Dit helpt om de druk op de wervelkolom te verminderen en de gebruiker in staat te stellen om gemakkelijk van houding te veranderen.

 

Specificaties

  • Inclusief lendesteun
  • Nieuwe gasveer
  • Nieuwe armpads
  • Alle bewegende delen zijn gecontroleerd op kwaliteit en geolied
  • Alle onderdelen zijn hoogwaardig gereinigd en gespoten
  • Nieuwe hoogwaardige grijze stoffering

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Steelcase stoelen!