Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Steelcase Series 2 VS Steelcase Leap V2 Welke Bureaustoel Is De Beste Keuze?

Steelcase Series 2 bureaustoel met verstelbare armleuningen en ademende mesh rugleuning.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel, dan ben je waarschijnlijk bekend met de naam Steelcase series 2. Steelcase is een gerenommeerd merk in de wereld van kantoormeubilair en heeft verschillende bureaustoelen die bekend staan om hun ergonomische ontwerp en comfort. Twee van de meest populaire modellen van Steelcase zijn de Series 2 en de Leap V2. Maar welke van deze bureaustoelen is beter? In deze blog vergelijken we de Series 2 en de Leap V2 om je te helpen de beste keuze te maken.

Ontwerp en Comfort

De Steelcase Series 2 en de Leap V2 zijn beide ontworpen met ergonomie en comfort in gedachten. De Series 2 heeft een strak en modern ontwerp met een ademende rugleuning van mesh. Het heeft ook een verstelbare zitting en armleuningen voor extra comfort. De Leap V2 heeft een vergelijkbaar ontwerp met een rugleuning van mesh en verstelbare armleuningen, maar de zitting is gemaakt van schuim en is wat zachter dan die van de Series 2. Beide stoelen hebben een verstelbare lendensteun voor extra ondersteuning van de onderrug.

Verstelbaarheid

Beide stoelen hebben veel verstelopties, maar de Leap V2 heeft er een paar meer dan de Series 2. De Leap V2 heeft bijvoorbeeld een verstelbare zitdiepte, waardoor je de zitting naar voren of naar achteren kunt schuiven, afhankelijk van je lengte. De Leap V2 heeft ook een verstelbare kantelspanning, waardoor je de spanning van de stoel kunt aanpassen aan je voorkeuren. De Series 2 heeft deze functies niet, maar heeft wel een verstelbare hoogte, zitdiepte en armleuningen.

Zwarte Steelcase Leap V2 bureaustoel met verstelbare armleuningen en ademende rugleuning.

Duurzaamheid

Beide stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam. De Steelcase Series 2 heeft een maximale gewichtscapaciteit van 136 kg en de Leap V2 kan maximaal 158 kg dragen. Beide stoelen hebben ook een garantieperiode van 12 jaar.

Prijs

De Series 2 is over het algemeen iets goedkoper dan de Leap V2. De Steelcase Series 2 is verkrijgbaar vanaf ongeveer €500,- en de Leap V2 begint bij ongeveer €700,-. Het is belangrijk om te onthouden dat een ergonomische bureaustoel een investering is in je gezondheid en comfort op de lange termijn.

Conclusie

Beide stoelen zijn uitstekende keuzes voor wie op zoek is naar een ergonomische bureaustoel van hoge kwaliteit. Als je op zoek bent naar meer verstelopties en een iets zachtere zitting, dan is de Leap V2 de beste keuze. Als je op zoek bent naar een iets betaalbaardere optie die nog steeds veel verstelopties bieden en een strak en modern ontwerp heeft, dan is de Steelcase Series 2 een goede keuze. Het is belangrijk om te onthouden dat de keuze voor een bureaustoel afhangt van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Het is daarom aan te raden om beide stoelen uit te proberen voordat je een definitieve beslissing neemt.

Meer blogs lezen: