Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Stekkerblok basic

 59,95

( 49,55 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze zwarte stekkerblok is standaard uitgerust met 2 klemmen voor bladdiktes van 15-45mm. Het stekkerblok is eenvoudig van bovenaf te klemmen en is voorzien van een vast aansluitsnoer aan de achterzijde met een lengte van 1.5 m.

Het stekkerblok is inclusief:

  • 1x230v
  • Dubbele USB lader waarvan 1 x 5V-2,4A en 1 x USB C (5.0V – 3.1A – 15.5W).
  • Beschikbaar in Zwart en Wit