Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Vergaderstoel Mesh

 259,00

( 214,05 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Comfortabel zitten tijdens conferenties doe je met deze vergaderstoel. Het verchroomde onderstel, de gestoffeerde zitting met stiknaden, de net bespannen rugleuning en de vaste verchroomde armleggers met PU afwerking zorgen voor een comfortabele zit gedurende een lange periode. De stoel is stapelbaar tot 6 stuks en wordt geleverd met een stapelbeschermer. De vergaderstoel heeft standaard 5 jaar garantie.

Deze stoelen worden veelvuldig gebruikt tijdens vergaderingen, grote congressen en evenementen. Ze bieden de gebruiker van de stoel de benodigde comfort om een tijd lang achter elkaar te kunnen zitten. Dit kan in een formele of informele zetting. Welke houding je ook aanneemt, met onze aangename conferentiestoelen zit je altijd goed.

Specificaties

  • Zithoogte: 46.5 cm
  • Zitbreedte: 46 cm
  • Zitdiepte: 45 cm
  • Totale hoogte: 92.5 cm
  • Totale breedte: 56.5 cm
  • Totale diepte: 58.5 cm

Algemene informatie

Nieuwe vergaderstoel verpakt in doos.