Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Vergadertafel Ovaal

 600,00

( 495,87 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze Vergadertafel heeft een ovaal model, hierdoor is de tafel goed in te zetten voor elk soort vergadering. Aan deze vergadertafel kunnen tot wel 8 personen plaats nemen. De vergadertafel is te configureren in meerdere kleurencombinaties. Deze ovale vergadertafel is in hoogte verstelbaar van 62 – 86 cm en heeft een totaal oppervlak van 240 x 120 cm. De bladen zijn gemaakt van Gemelamineerd spaanplaat in de dikte 25 mm en het frame is gemaakt van Metaal.