Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Roomforthenew Bureau Lobo

 290,00 324,00

( 239,67 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Met de afmetingen 120×80,140×80,160×80,180×80 en 200x80cm is het Lobo-Bureau een bureau met vele mogelijkheden. De Lobo bureaus bewijzen dat een ergonomisch bureau met een mooi design niet duur hoeft te zijn. De mensen die dit bureau kopen zijn onder de indruk van de stijlvolle T-poot, die door de slanke vorm bijdraagt aan een mooie ruimtelijke uitstraling. Deze tafels zijn niet voor niets onze bestverkochte bureaus. Deze bureaus voldoen aan de Arbo-richtlijnen en zijn handmatig verstelbaar van 62-86cm. Deze bureaus zijn in vele kleuren combinaties te verkrijgen.