Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Waarom ergonomische bureaustoelen?

Als u op zoek gaat naar nieuwe bureaustoelen voor op kantoor dan zal u vele verschillende soorten bureaustoelen tegenkomen. Van basic bureaustoelen, directiestoelen tot ergonomische bureaustoelen. In dit artikel gaan wij toelichten waarom ondernemers tegenwoordig meer voor ergonomische bureaustoelen kiezen.

De term ergonomie wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in het bedrijfsleven. Werkt u als ondernemer achter een beeldscherm? Of heeft u werknemers die achter een beeldscherm werken? Dan heeft u vast wel eens gehoord van ergonomisch werken. Ergonomisch werken houdt in dat je tijdens het werken de juiste werkhouding aanneemt. De ergonomie kan verbeterd worden door te kiezen voor ergonomische meubelen, waarbij een ergonomische stoel en een verstelbaar bureau de basis vormen. Ergonomische stoelen zijn op kantoor daarom zeker een aanrader.

Als u bezig bent met de inrichting van u kantoor is het belangrijk om rekening te houden met de ergonomie. Het is belangrijk dat iedereen waaronder u zelf de werkplek op maat kan afstellen voor een ergonomische werkhouding.

Iedereen met een zittend beroep heeft wel een last van rug- en nekklachten. Vele uren per dag zitten is namelijk niet goed voor u wervelkolom. Dat kan nog sneller verslechteren als u niet in een ergonomische bureaustoel zit. Een ergonomische burostoel met een bureau die op hoogte verstelt kan worden zorgt voor een gezonde houding en voorkomt nare klachten.  Een goede werkplek zorgt voor productiviteit een aanrader dus.

Steelcase Leap V2 Aluminium

De ontwerpers van de Steelcase Leap stoel hebben meer dan vier jaar onderzoek gedaan naar hoe mensen zitten. Het resultaat is de gepatenteerde live-back technologie van de Leap stoel, die de stoel in staat stelt zich dynamisch aan te passen en de beweging van uw wervelkolom na te bootsen. De zitting van de Leap stoel beweegt als u beweegt, de rug beweegt als uw ruggengraat beweegt, zelfs de armen volgen uw bewegingen. Het resultaat is een stoel die verbazingwekkend comfortabel is. De Steelcase Leap stoel heeft ook een ongewoon groot verstelbereik, waardoor deze stoel geschikt is voor een zo breed mogelijk scala aan mensen.

  • Inclusief lendesteun en 4d armpads, full option
  • grijze stoffering, zeer goede staat.
  • Professioneel gereinigd
  • 12 maanden garantie

Bureaustoel EN

Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met Bureaustoel EN. Het synchroonmechaniek met gewichtsregeling, de comfort zitting en 6 cm verstelbaarheid, de netbespannen rug en de in hoogte verstelbare en in breedte- en diepte instelbare schuine armleggers zorgen voor comfort bij een langdurige zitperiode. Deze bureaustoel is verder voorzien van een aluminium gepolijst onderstel met een verchroomde gaslift en multifunctionele wielen. Bureaustoel EN heeft standaard 10 jaar garantie.

Bureaustoel EN voldoet aan de (N)EN 1335. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting. Bureaustoelen welke voldoen aan de (N)EN 1335 normering hebben hetzelfde comfort als een bureaustoel met een NPR 1813 normering. Echter, bureaustoelen met een (N)EN 1335 normering hebben een minder groot bereik in afstelmogelijkheden en is voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter.

RoomForTheNew Bureau Heathrow Slinger

Geen elektriciteit in de buurt, maar toch graag een zit-sta werkplek? Dan is RoomForTheNew bureau slinger de perfecte oplossing. Deze stabiele basis zit-sta werkplek is uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren combinaties en vele maatvoeringen, dus voor ieder interieur geschikt te maken.

Roomforthenew Bureau Lobo

Met de afmetingen 120×80,140×80,160×80,180×80 en 200x80cm is het Lobo-Bureau een bureau met vele mogelijkheden. De Lobo bureaus bewijzen dat een ergonomisch bureau met een mooi design niet duur hoeft te zijn. De mensen die dit bureau kopen zijn onder de indruk van de stijlvolle T-poot, die door de slanke vorm bijdraagt aan een mooie ruimtelijke uitstraling. Deze tafels zijn niet voor niets onze bestverkochte bureaus. Deze bureaus voldoen aan de Arbo-richtlijnen en zijn handmatig verstelbaar van 62-86cm. Deze bureaus zijn in vele kleuren combinaties te verkrijgen.