Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Waarom focussen op fysieke, mentale en emotionele gezondheid belangrijk is.

Veel mensen werken anno 2022 nog steeds veel van huis, maar hoe zorgen we voor onze mentale, emotionele en fysieke gezondheid terwijl we proberen de uitdagingen van het werken op afstand aan te gaan.

Als het op onderzoek aankomt, is comfort de sleutel. Neem rustig de tijd om een ergonomisch thuiskantoor in te richten. Dit helpt de musculoskeletale aandoeningen te voorkomen die kunnen optreden wanneer u lange tijd achter een scherm werkt, en het zal uw concentratie verbeteren, dus waar zullen we beginnen?

1. Kies een lichte ruimte

Kies een plek waar natuurlijk licht u primaire lichtbron is. Onderzoek wijst uit dat onze slaapcyclus en zelfs onze hormonen hier positief door worden beïnvloed. Het is belangrijk dat uw werkplek dicht bij een raam zit waar frisse lucht door kan circuleren, dit helpt goed voor de concentratie.

2. Neem de juiste houding aan

Onthoud dat een slechte houding nog steeds slecht is als u vanuit huis werkt, en dat hoe u vandaag zit, uw lichaam voor altijd zal vormen. Het is belangrijk om een ​​bureaustoel te kiezen die bij uw lichaam past. Een recent onderzoek laat zien hoe de juiste stoel het vermogen van uw lichaam om met stress om te gaan, kan beïnvloeden.

3. Beweeg!

Beweeg uw lichaam! Of u nu wel of geen ruimte hebt voor een in hoogte verstelbaar bureau, onderzoek van de Universiteit van Waterloo adviseert dat we voor elk gewerkt uur 30 minuten moeten staan, dus kom in actie!

4. Trakteer uzelf

Als u aarzelt om een ​​goed zit-sta-bureau voor u thuiskantoor aan te schaffen, overweeg dan om in u gezondheid te investeren.

Het beoefenen van zelfzorg zou uw eerste prioriteit moeten zijn als u vanuit huis werkt. Het zal u helpen de beste versie van uzelf te zijn.