Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Wat houdt refurbishen in?

Naast splinter nieuwe producten, verkopen wij ook refurbished bureaustoelen.

Er is een groot verschil tussen refurbished bureaustoelen en gebruikte bureaustoelen.
Refurbished houdt in, dat van tweedehandse bureau stoelen onderdelen vervangen worden voor nieuwe, waardoor u een zo goed als nieuw product krijgt, voor een mooie prijs!

De bureaustoel is refurbished wanneer een gebruikte bureaustoel opnieuw gestoffeerd, gepoedercoat of gerepareerd is.

Bij refurbished bureaustoelen herstofferen ze de stoel. Hierbij verwijderen ze de oude stof, en vervangen die door een nieuwe.

Poedercoaten houdt in dat er een nieuw likje verf wordt aangebracht op het voetkruis van de bureaustoel.
Ook repareren we de bureaustoel door onderdelen die toe zijn aan vervangingen, te vervangen.

Door deze manieren toe te passen wordt de kwaliteit van de bureaustoel sterk verbeterd en zijn gebruikerssporen niet meer te zien.
Bureaustoelen die refurbished zijn, bestaan dus uit tweedehands en nieuwe producten.

Een voordeel van refurbished bureaustoelen, is dat het bijdraagt aan een beter milieu en het zorgt voor minder afval en minder gebruik van nieuwe grondstoffen. Het is veel duurzamere optie. In een duurzame economie draait het om het maximaliseren van hergebruik, hierdoor zijn duurzame bureaustoelen een goede keus.
Refurbished kantoormeubelen komen daarom ook steeds vaker voor in het kantoor of de thuiswerkplek.

De Herman Miller is één van de refurbished bureaustoelen die wij aanbieden. Bij deze bureaustoelen zijn de beschadigde onderdelen vervangen door de officiële onderdelen. Deze Herman Miller bureaustoelen verkeren daarom in nieuwstaat en zijn ook nog eens duurzaam, ergonomisch en garanderen comfort.

De Stealcase Leap is ook bij ons te verkrijgen als refurbished bureaustoel. Het is al jaren de best geteste bureaustoelen op de markt, en nu ook refurbished, dus nog beter! De ontwerpers van deze bureaustoel hebben jaren lang onderzoek gedaan naar hoe mensen zitten, en hebben hierdoor een verbazingwekkend comfortabele stoel ontworpen met vele functies, waardoor u het best zit. De gebruikte stoel is weer helemaal opgeknapt, waardoor u nu op een net zo mooie en goede refurbished bureaustoel zit.