Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Wat Is Het Verschil Tussen De Herman Miller Aeron En Herman Miller Mirra ?

Herman Miller is een toonaangevende fabrikant van kantoormeubilair en produceert enkele van de meest populaire bureaustoelen op de markt. De Herman Miller Aeron en Herman Miller Mirra zijn twee van de meest bekende stoelen in hun assortiment. Hoewel beide stoelen door dezelfde fabrikant worden geproduceerd, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen hen.

Ontwerp

Het ontwerp van de Herman Miller Aeron en Herman Miller Mirra is een van de belangrijkste verschillen tussen de twee stoelen. De Aeron heeft een uniek ontwerp met een rugleuning die bestaat uit verschillende geperforeerde panelen. Dit ontwerp zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie tijdens langdurig gebruik. De Mirra heeft een traditionelere rugleuning met een enkel geperforeerd paneel.

Aanpasbaarheid

Beide stoelen zijn ontworpen met een hoge mate van aanpasbaarheid om de zithouding van de gebruiker te optimaliseren. De Aeron heeft verschillende verstelbare functies, zoals hoogteverstelling, armleuninghoogte en -breedte-instellingen, en een verstelbare lendensteun. De Mirra heeft vergelijkbare verstelbare functies, maar niet zo veel als de Aeron.

Zitcomfort

Zitcomfort is een belangrijke factor bij de aanschaf van een bureaustoel. Beide stoelen zijn ontworpen om de gebruiker optimaal comfort te bieden tijdens het zitten. De Aeron heeft een geperforeerde zitting en rugleuning die zorgt voor goede ventilatie en vochtregulatie, terwijl de Mirra een zitting en rugleuning heeft die zijn ontworpen om de druk te verdelen en comfort te bieden tijdens langdurig gebruik.

Conclusie

Hoewel beide stoelen door dezelfde fabrikant worden geproduceerd, hebben de Herman Miller Aeron en Herman Miller Mirra enkele belangrijke verschillen. De Aeron heeft een uniek ontwerp met een hogere mate van aanpasbaarheid en goede ventilatie, terwijl de Mirra een meer traditioneel ontwerp heeft met minder aanpasbare functies en een ergonomische zitting en rugleuning voor optimaal comfort tijdens langdurig gebruik.

Meer blogs lezen: