Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Wat Zijn De Verschillen Tussen de A, B En C Bij De Herman Miller Aeron?

Als u op zoek bent naar een nieuwe bureaustoel, heeft u waarschijnlijk de naam “Herman Miller Aeron” al eens gehoord. Dit is een van de meest populaire en gerenommeerde bureaustoelen op de markt en wordt wereldwijd gebruikt door professionals van verschillende beroepen. De Herman Miller Aeron is verkrijgbaar in verschillende maten, aangeduid als A, B en C. Maar wat zijn de verschillen tussen deze maten en hoe kiest u de juiste maat voor uw lichaam? Hieronder bespreken we de verschillen tussen de maten A, B en C van de Herman Miller Aeron.

Aeron maat A

De Herman Miller Aeron in maat A is ontworpen voor mensen met een lichaamsgewicht tot 90 kg en een lengte van maximaal 1,80 meter. Deze stoel heeft een zithoogte van 38,1 cm tot 48,3 cm, een zitdiepte van 40,6 cm en een zitbreedte van 47 cm. De armleuningen hebben een hoogte van 16,5 cm tot 25,9 cm.

Aeron Maat B

De Herman Miller Aeron in maat B is ontworpen voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 68 kg en 136 kg en een lengte tussen 1,65 meter en 1,98 meter. Deze stoel heeft een zithoogte van 38,1 cm tot 48,3 cm, een zitdiepte van 43,2 cm en een zitbreedte van 50,8 cm. De armleuningen hebben een hoogte van 16,5 cm tot 25,9 cm.

Aeron maat C

De Herman Miller Aeron in maat C is ontworpen voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 91 kg en 159 kg en een lengte tussen 1,65 meter en 2,03 meter. Deze stoel heeft een zithoogte van 41,9 cm tot 53,3 cm, een zitdiepte van 43,2 cm en een zitbreedte van 56,5 cm. De armleuningen hebben een hoogte van 16,5 cm tot 25,9 cm.

Kiezen juiste maat Herman Miller Aeron

Het kiezen van de juiste maat Het kiezen van de juiste maat voor uw Herman Miller Aeron is essentieel om het beste comfort en de beste ondersteuning te bieden voor uw lichaam. Het is belangrijk om uw lichaamsmaten nauwkeurig te meten voordat u een maat kiest. Het kan ook nuttig zijn om een professionele ergonoom te raadplegen die u kan helpen bij het kiezen van de juiste maat voor uw lichaam.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een bureaustoel van topkwaliteit, is de Herman Miller Aeron zeker een goede keuze. Maar het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om de beste ondersteuning en het beste comfort te krijgen voor uw lichaam. Door de verschillen tussen de maten A, B en C te begrijpen en uw lichaamsmaten nauwkeurig te meten, kunt u de juiste maat kiezen die het beste past bij uw lichaam en uw werkgewoonten.

Meer blogs lezen: