Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Wat Zijn De Verschillen Tussen De Herman Miller Aeron Classic en de Herman Miller Aeron Remastered?

Een foto van een Herman Miller Aeron bureaustoel, bekend om zijn ergonomische ontwerp en duurzame materialen. De stoel heeft een strak en modern design met een rugleuning en zitting gemaakt van ademende mesh-stof. De armleuningen zijn in hoogte verstelbaar en de stoel is voorzien van een kantelmechanisme en PostureFit SL technologie voor extra comfort en ondersteuning. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een populaire keuze voor thuis- en kantoorgebruik.

Als je op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel van hoge kwaliteit, dan zijn de Herman Miller Aeron Classic en de Herman Miller Aeron Remastered twee stoelen die je zeker moet overwegen. Deze stoelen hebben veel overeenkomsten, maar er zijn ook enkele belangrijke verschillen tussen de twee. In deze blog gaan we dieper in op de verschillen tussen de Herman Miller Aeron Classic en de Herman Miller Aeron Remastered, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van de beste stoel voor jouw behoeften.

De Herman Miller Aeron Classic

De Herman Miller Aeron Classic is de originele Aeron-stoel die voor het eerst werd uitgebracht in 1994. Het is een iconische stoel die bekend staat om zijn baanbrekende ergonomische ontwerp en revolutionaire technologie. De stoel is ontworpen door Don Chadwick en Bill Stumpf en werd meteen een hit toen hij voor het eerst op de markt kwam.

De Aeron Classic heeft een strak en modern ontwerp en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De stoel is volledig aanpasbaar en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van elke gebruiker. De stoel is verkrijgbaar in drie maten, zodat je de stoel kunt kiezen die het beste bij je past. De stoel heeft ook een verstelbare hoogte, kantelmechanisme en armleuningen.

De Herman Miller Aeron Remastered

De Herman Miller Aeron Remastered is de vernieuwde versie van de Aeron Classic. Deze stoel werd in 2016 uitgebracht en is ontworpen om het originele ontwerp van de Aeron Classic te verbeteren en te verfijnen. De stoel heeft een moderner uiterlijk en is gemaakt van nog duurzamere materialen.

Een van de belangrijkste verbeteringen van de Aeron Remastered is het nieuwe kantelmechanisme. Dit mechanisme is ontworpen om een nog grotere bewegingsvrijheid te bieden en zorgt ervoor dat je altijd comfortabel zit, ongeacht je lichaamshouding. De stoel is ook voorzien van PostureFit SL, een nieuwe technologie die zorgt voor een betere ondersteuning van de onderrug en de bekken, en die ervoor zorgt dat je altijd in de juiste houding zit.

De verschillen tussen de Herman Miller Aeron Classic en de Herman Miller Aeron Remastered

1. Ontwerp

Het ontwerp van de Aeron Remastered is iets moderner en gestroomlijnder dan dat van de Aeron Classic. De Aeron Remastered heeft een iets grotere en meer gebogen rugleuning en een meer gestroomlijnde onderkant.

2. Materialen

De Aeron Remastered is gemaakt van duurzamere materialen dan de Aeron Classic. De Aeron Remastered heeft bijvoorbeeld een frame van aluminium en een stoffering die bestaat uit een combinatie van materialen zoals polyester, elastaan en polyurethaan. Dit maakt de stoel nog robuuster en duurzamer dan zijn voorganger.

3. Kantelmechanisme

Het kantelmechanisme van de Aeron Remastered is verbeterd ten opzichte van de Aeron Classic. Het nieuwe mechanisme biedt meer bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat de stoel altijd comfortabel zit, ongeacht je lichaamshouding.

4. PostureFit SL

Een andere belangrijke verbetering van de Aeron Remastered is de toevoeging van PostureFit SL. Dit is een nieuwe technologie die zorgt voor een betere ondersteuning van de onderrug en het bekken, waardoor je altijd in de juiste houding zit. De Aeron Classic heeft deze functie niet.

5. Beschikbaarheid

De Aeron Classic is al meer dan 25 jaar op de markt en is nog steeds verkrijgbaar. De Aeron Remastered is echter een nieuwere stoel en is mogelijk niet in alle winkels verkrijgbaar. Dit kan een factor zijn om rekening mee te houden bij het kiezen van een stoel.

Conclusie

Zoals je kunt zien, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de Herman Miller Aeron Classic en de Herman Miller Aeron Remastered. Beide stoelen zijn van hoge kwaliteit en bieden uitstekende ergonomische ondersteuning. De keuze tussen de twee stoelen hangt af van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Als je op zoek bent naar een moderner ontwerp en de nieuwste technologieën wilt, dan is de Aeron Remastered de beste keuze. Als je op zoek bent naar een iconische stoel met een bewezen staat van dienst en een tijdloos ontwerp, dan is de Aeron Classic wellicht meer geschikt voor jou. Ongeacht je keuze, je zult genieten van jarenlang comfortabel en ergonomisch zitten met een Herman Miller Aeron bureaustoel.

Meer blogs lezen: