Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Wat Zijn De Verschillen Tussen De Steelcase Leap V2 En De Steelcase Gesture

Als het gaat om het kiezen van een bureaustoel die comfort, ondersteuning en duurzaamheid biedt, zijn de Steelcase Leap V2 en de Steelcase Gesture twee uitstekende opties. Beide stoelen zijn ontworpen om te voldoen aan de ergonomische behoeften van mensen die lange uren achter een bureau doorbrengen, maar ze verschillen in een aantal belangrijke opzichten.

Hieronder staan de belangrijkste verschillen tussen de Steelcase Leap V2 en Steelcase Gesture:

Verschillend Ontwerp Steelcase stoelen

Het ontwerp van de Steelcase Leap V2 is gericht op het bieden van optimale ondersteuning aan uw hele lichaam, met name aan uw rug en nek. De Leap V2 heeft een verstelbare lendensteun, zodat u de steun kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Daarnaast heeft de stoel een gepatenteerde “LiveBack”-technologie, die de rugleuning volgt en zich aanpast aan uw bewegingen. De Steelcase Gesture daarentegen is ontworpen om aan te sluiten bij de manier waarop mensen tegenwoordig werken, waarbij veel tijd wordt besteed aan het werken op tablets, smartphones en laptops. De Gesture heeft een innovatief ontwerp van de zitting en rugleuning, zodat u comfortabel kunt zitten, ongeacht hoe u uw apparaten gebruikt.

Comfort Steelcase

Zowel de Steelcase Leap V2 als de Steelcase Gesture bieden een hoog comfortniveau. De Leap V2 heeft een geïntegreerd kussensysteem en is voorzien van zachte, duurzame bekleding. De Gesture heeft een nieuw ontworpen zit- en rugkussen, waardoor het comfortniveau nog hoger is. De Gesture heeft ook een “360-arm”-functie, die ervoor zorgt dat uw armen en schouders ontspannen blijven, ongeacht hoe u zit of werkt.

Ergonomie

Beide stoelen zijn ontworpen met ergonomie in gedachten en bieden een scala aan aanpassingsmogelijkheden. De Steelcase Leap V2 heeft een verstelbare zitdiepte, zodat u de zitting kunt aanpassen aan uw lengte en beenlengte. De armleuningen zijn ook verstelbaar, zodat u de hoogte en breedte kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. De Steelcase Gesture heeft ook verstelbare armleuningen, maar deze stoel biedt meer flexibiliteit in de rugleuning en zitting, zodat u zich gemakkelijker kunt aanpassen aan verschillende zitposities.

Verschillen in prijs

De Steelcase Leap V2 en de Steelcase Gesture zijn beide hoogwaardige bureaustoelen die ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan. De prijs van deze stoelen kan echter een belangrijke overweging zijn bij het maken van uw keuze. Over het algemeen is de Leap V2 iets goedkoper dan de Gesture, maar beide stoelen zijn investeringen die zich op de lange termijn kunnen terugbetalen in termen van productiviteit en gezondheid.

Conclusie:

Concluderend kunnen we stellen dat de Steelcase Leap V2 en de Steelcase Gesture beide uitstekende opties zijn voor mensen die op zoek zijn naar een bureaustoel van hoge kwaliteit met een focus op ergonomie, comfort en duurzaamheid. De Leap V2 is gericht op het bieden van optimale ondersteuning aan uw hele lichaam, terwijl de Gesture is ontworpen om aan te sluiten bij de manier waarop mensen tegenwoordig werken, met veel tijd besteed aan werken op tablets, smartphones en laptops. Beide stoelen bieden hoog comfortniveau en ergonomische aanpassingsmogelijkheden, maar de Gesture biedt meer flexibiliteit in de rugleuning en zitting. Uiteindelijk kan de prijs een belangrijke overweging zijn bij het kiezen tussen deze twee stoelen. Over het algemeen is de Leap V2 iets goedkoper dan de Gesture, maar beide stoelen zijn investeringen die zich op de lange termijn kunnen terugbetalen in termen van productiviteit en gezondheid. Het is dus belangrijk om uw persoonlijke behoeften en budget in overweging te nemen bij het kiezen tussen de Steelcase Leap V2 en de Steelcase Gesture.

Meer blogs lezen: