Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Welke Maat Herman Miller Aeron?

Herman Miller Aeron bureaustoel in zwart met ergonomische kenmerken.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige en ergonomische bureaustoel, is de Herman Miller Aeron een uitstekende keuze. De Aeron is ontworpen om de gebruiker te voorzien van ultiem comfort en ondersteuning tijdens het werken. Een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste Aeron is de maat. Maar hoe weet je welke maat Aeron geschikt is voor jou?

Welke maten zijn er beschikbaar?

Er zijn drie maten beschikbaar voor de Herman Miller Aeron: A, B en C. Het is belangrijk om te weten dat de maat van de Aeron afhankelijk is van de lichaamslengte en het gewicht van de gebruiker. Een te grote of te kleine Aeron kan het zitcomfort belemmeren.

Hieronder vind je een overzicht van de drie maten:

Maat A: geschikt voor mensen met een lengte tot 165 cm en een gewicht tot 68 kg.

Maat B: geschikt voor mensen met een lengte tussen 155 en 193 cm en een gewicht tot 159 kg.

Maat C: geschikt voor mensen met een lengte tussen 165 en 198 cm en een gewicht tot 159 kg.

Het is belangrijk om bij het kiezen van de juiste maat niet alleen te kijken naar de lichaamslengte en het gewicht, maar ook naar de persoonlijke voorkeuren en werkgewoonten. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een wat ruimer zittende stoel, ook al val je qua lichaamsmaten binnen een andere maat.

Conclusie:

In het kort is het kiezen van de juiste maat voor de Herman Miller Aeron essentieel voor een optimale ondersteuning en comfort tijdens het werken. Het is belangrijk om te kijken naar de lichaamslengte, het gewicht, persoonlijke voorkeuren en werkgewoonten om de juiste maat te bepalen. Een proefzitting kan daarbij helpen om de juiste keuze te maken.

Meer blogs lezen: