Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Zit Sta Bureau Nieuwstaat

Oorspronkelijke prijs was: € 332,75.Huidige prijs is: € 272,25.

( 225,00 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Dit zit sta bureau is jong gebruikt en verkeert in uitstekende staat. Het beschikt over twee kabelgaten, elektrificatie en een ruime kabelgoot. Met een hoogteverstelling van 62 tot 125 cm is dit bureau aanpasbaar aan je voorkeuren. Het bureaublad heeft een afmeting van 140 x 80 cm en is uitgevoerd in wit. Dit bureau had oorspronkelijk een prijs van 800,00 euro en is van het hoogwaardige merk Rol Ergo. Het bureau kan gemakkelijk gemonteerd worden d.m.v. van een inbus. Deze bureaus zijn vanwege de lage prijs maar hoge kwaliteit ideaal voor thuiswerken, kantoren of tijdelijke werkplekken.