Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Zit sta bureau slinger refurbished

 272,25

( 225,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Een ideale oplossing voor flexibele werkruimtes of uw thuiskantoor: dit zit sta bureau slinger is moeiteloos aan te passen van zittende naar staande hoogte.

De hoogte van dit bureau is verstelbaar van 70 tot 120 cm.

Het beschikt over een nieuw bureaublad in kleur naar keuze met een bijpassend wit onderstel.

Na gebruik is de inschuifbare slinger eenvoudig weer onder het bureaublad weg te bergen.

Voor verdere vragen of een op maat gemaakte offerte voor uw organisatie, nodigen we u uit om telefonisch contact met ons op te nemen.