Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Zit sta bureaus #6

Is een zit sta bureau elektrisch het geld waard? Simpel gezegd ja! Een zit sta bureau is niet alleen een bureau, maar een investering in uw gezondheid. Door zijn gemakkelijke instelmogelijkheid kunt u tijdens het zittend werken de juiste hoogte instellen en kunt u afwisselen met staand werken wat weer goed is voor de doorbloeding.

Wat zijn de voordelen van Zit sta bureaus?

  • Hogere productiviteit
  • Betere doorbloeding
  • Vermindering van schouder, rug en nekklachten
  • Stimuleert de gezondheid
  • Verbrandt calorieën

4 tips voor het gebruiken van een zit sta bureau elektrisch

  1. Wissel u lichaamshouding gedurende de dag af. Ga niet de hele dag staan of zitten, maar zorg dat u een patroon ontwikkeld.
  2. Zorg ervoor dat u bureau niet te laag staat, u gaat dan een verkeerde houding aannemen en daardoor ontstaan alsnog klachten. Het bureau stelt u in op de hoogte van de elle boog.
  3. Wissel af met een ergonomische bureaustoel met het liefst een (N)EN1335 of NPR 1813 normering.
  4. Maak gebruik van kabelmanagement dat mee kan bewegen met het zit sta bureau.

Waar kan een zit sta bureau in verschillen?

Een zit sta bureau kan een of twee motoren hebben en de maximale hoogte kan verschillen per zit sta bureau. Voor de rest zijn de grootste verschillen het design.

Wat betekent EN-527.

De EN-527 staat voor de veiligheid, sterkte en duurzaamheidseisen voor bureaus en werktafels waar kantoor gerelateerde en schermwerk worden verricht.  Naast de eisen geeft deze norm ook aanbevelingen aan voor de minimale hoogte instelmogelijkheden van het desbetreffende bureau.