Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Roomforthenew Duo Zit Sta Bureau

 907,50 1.245,00

( 750,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Wil je een flexibele kantoorinrichting die er bovendien stijlvol uitziet? Dan kom je al gauw uit bij onze duo zit sta bureaus. Beide bureaus zijn verstelbaar van 60 tot 126 cm hoog, zodat elke gebruiker het bureau naar eigen wens kan instellen. Onze duo werkplekken zijn beschikbaar in diverse afmetingen: 120 x 80, 140 x 80, 160 x 80 en 180 x 80 cm. Wordt het duo zit-sta-bureau door meerdere werknemers gebruikt? Geen probleem, met de memory display kun je eenvoudig de hoogte aanpassen. Of heb je wellicht behoefte aan extra privacy? Wij leveren ook akoestische tussenpanelen. (Speciale kleuren op aanvraag zijn mogelijk, levertijd kan langer duren) Je kunt het bureau configureren in een kleurencombinatie naar keuze. Heb je liever een kleur die beter aansluit bij jouw bestaande interieur? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.