Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Roomforthenew Duo Zit Sta Bureau

 937,75 1.179,75

( 775,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Wilt u een flexibele kantoorinrichting die er ook nog verzorgd uitziet? Dan komt u al snel uit bij onze dubbele werkplekken.

 

Beide bureaus zijn verstelbaar van 58 tot 123 cm hoog, zodat iedere gebruiker het bureau naar zijn of haar wens kan instellen. Onze duo werkplekken zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 120 x 80, 140 x 80, 160 x 80, en 180 x 80 cm.

 

Wordt het duo zit sta bureau gebruikt door een aantal werknemers? Dan is dat geen probleem, met de memory display kunt u snel van hoogte wisselen.

 

Of heeft u misschien behoefte aan wat extra privacy? Wij leveren ook akoestische tussenpanelen. (Speciale kleuren op aanvraag zijn mogelijk, levertijd kan langer duren)

 

U kunt het bureau configureren in kleurencombinatie naar keuze.

 

Heeft u liever een kleur die beter past bij uw bestaande interieur? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.