Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Herman Miller Aeron Graphite Maat C

Oorspronkelijke prijs was: € 907,50.Huidige prijs is: € 786,50.

( 650,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Herman Miller Aeron is een hoogwaardige ergonomische bureaustoel die ontworpen is om de gebruiker maximaal comfort te bieden tijdens lange uren aan het bureau. Het is een van de meest populaire en meest geavanceerde bureaustoelen op de markt.

De Aeron-stoel is ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën om de gebruiker de beste ondersteuning te bieden. De rugleuning is gemaakt van ademend mesh, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie en helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur. De stoel heeft ook verstelbare armleuningen en zitting, zodat de gebruiker deze kan aanpassen aan zijn of haar individuele behoeften.

De Aeron-stoel heeft een gepatenteerd Kinemat-kantelmechanisme, waarmee de stoel zich automatisch aanpast aan de bewegingen van de gebruiker. Dit zorgt voor een comfortabele en ergonomische zithouding, ongeacht de positie van de gebruiker. Het materiaal van de stoel is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor de stoel een lange levensduur heeft.

Een ander uniek kenmerk van de Herman Miller Aeron is dat het een ecologisch verantwoorde stoel is. Het ontwerp is gericht op duurzaamheid en het minimaliseren van de impact op het milieu. De stoel is gemaakt van materialen die kunnen worden gerecycled en er wordt rekening gehouden met de levenscyclus van het product.

De Herman Miller Aeron is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, comfortabele en duurzame ergonomische bureaustoel. Het unieke ontwerp en de geavanceerde technologieën maken deze stoel een van de beste op de markt.

Specificaties

  • Bekleding netbespanning: Graphite
  • Kleur frame: Graphite
  • Gewichtsinstelling
  • 2d verstelbare armpads
  • Achterwaartse kanteling
  • Flipper arm
  • Inclusief lumbar support

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Herman Miller stoelen!