Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Herman Miller Aeron Netweave

Oorspronkelijke prijs was: € 756,25.Huidige prijs is: € 635,25.

( 525,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Herman Miller Aeron is een unieke ergonomische bureaustoel die zich onderscheidt van de meeste andere bureaustoelen op de markt. De Aeron is ontworpen met oog voor comfort, gezondheid en duurzaamheid.

Een van de opvallende kenmerken van de Aeron is het gepatenteerde Pellicle zitvlak en rugleuning. Het Pellicle materiaal is een ademende gaasstof die zorgt voor ventilatie en comfort, waardoor de gebruiker langer comfortabel kan zitten. Het materiaal vormt zich ook naar het lichaam van de gebruiker voor optimale ondersteuning en drukvermindering.

De stoel is ontworpen met oog voor duurzaamheid en is voorzien van 94% recyclebare materialen. Het is ook mogelijk om onderdelen te vervangen in plaats van de hele stoel weg te gooien, waardoor de Aeron een duurzame optie is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige bureaustoel.

Al met al is de Herman Miller Aeron een uniek product dat uitblinkt in comfort, gezondheid en duurzaamheid. Het is dan ook niet voor niets dat de Aeron al jarenlang een van de meest populaire bureaustoelen is onder professionals en bedrijven over de hele wereld.

Specificaties

  • 2D-verstelbare armleggers
  • Gewichtsinstelling
  • Achterwaartse kanteling
  • Voorwaartse kanteling
  • Netbespanning
  • Maat B
  • Recenter model met flipper
  • Inclusief Lumbar Support
  • Profiteer nu van deze tijdelijke mega-aanbieding!

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Herman Miller stoelen!